AsianWings Logo
spacer1 Spacer1
Tours In Asia_About Us Tours In Asia_About Us Tours In Asia_About Us
Tours in Sri Lanka, Tours In Asia, Tour packages, Tour Operators
About Us
Portræt af asiatisk Wings
Asiatiske Wings er en lille alsidig Rejsebureau etableret i 1989 godkendt af Sri Lanka Tourist Board. Specialist i Indgående Tours, Skræddersyet Tours Incentive Tours, Superior / Standard Tours til dækning af kultur, natur, trekking, fugleture, vilde liv, eventyr, Camping, Plantations og særlige pakker Wellness Ayurveda, Wedding / Honeymoon, religiøs festival og badeferie.
Vores Udgående Tours dækker alle Universal Resorts (Laguna Beach, Full Moon Beach, Kuramathi Village, Kuramathi Blue Lagoon, Kuramathi Cottage & Spa, Kurumba Village og Baros) i Maldiverne, Dhoni Mighili & Huvafen Fushi ..
Vores prioritet er at blive give en fremragende, fremragende og personlig venlig kvalitet og service, som alle vores kunder er mere kræsne end gennemsnittet, og det er ekstremt vigtigt at forstå og give alle de særlige behov.
 
Vores Passion
Som et lille team har en lidenskab, så alle vores gæster til at udforske og opdage mystiques i Sri Lanka med asiatiske Wings (Pvt) Ltd, vi kombinerer denne lidenskab med faglig ekspertise.Sri Lanka gæstfrihed og venlighed er kendt over hele Universal. Vi byder velkommen til alle vores gæster med en varm velkomst fra vores hjerter
 
Vores vision

Asiatiske Wings Pvt. Ltd prioritet er at give en ærlig, fremragende, fremragende og personlig venlig kvalitet og service, som alle vores kunder er mere kræsne end gennemsnittet, og dens, og det er ekstremt vigtigt at forstå alle de særlige behov. 60% af vores kunder er gengangere.

Lad os vide dit valg af ferie og ville give en drømmeferie med fleksibilitet.

 

Tours in Sri Lanka, Tours In Asia, Tour packages, Tour Operators